Måske var du en af de mange, som sang med på MLTRs hits da du var i 20’erne? Nu får du chancen igen!

Med store, klassiske hits som Someday, How Many Hours og That’s Why… (you go away) printede Michael Learns To Rock sig for alvor ind i danskernes bevidsthed i midten af 1990’erne. Nu har du chancen for en tur ned ad memory lane, hvor du kan genopleve Michael Learns To Rocks store hits til en forrygende livekoncert i Musikhuset i forbindelse med bandets Played On Pepper Live 2021 turné.

Played on Pepper (POP) er bandets tredje album og blev en giga succes, der hurtigt solgte over en million eksemplarer. De melodiske ørehængere bed sig fast hos lytterne og hærgede de danske hitlister i de følgende år. Siden er de blevet evergreens – både i Danmark og internationalt - sammen med bl.a. hits som Sleeping Child og The Actor.

Bandet mødtes i 1988 og bragede igennem lydmuren netop med megahittet The Actor i 1991. Siden har Jascha Richter, Kåre Wanscher og Mikkel Lenz fejret 30 års jubilæum, og de er kæmpe stjerner med legendestatus i store dele af Asien.

POP blev en milepæl i pophistorien

Played On Pepper albummet var Michael Learns To Rocks svendeprøve, da bandet for første gang, uden indblanding fra producere og pladeselskaber, var alene om al indspilning og teknik. Albummet vil altid stå som en milepæl i dansk og international pophistorie og ikke mindst for bandet selv. Alle sangene er skrevet af Jascha Richter.

Den levende og legende energi, som Played On Pepper albummet blev skabt af og udstråler, er hvad MTLR ønsker at bringe med sig på Played On Pepper Live 2021, og bandet har bebudet, at publikum kan opleve hele POP albummet sammen med MTLRs mange andre hits.

”Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk”, det altid har været for os. Vi kommer hele landet rundt vi vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.”

Michael Learns To Rock lover ikke, at du bliver yngre, men de lover, at energien og spilleglæden er intakt, og at ingen vil gå skuffede hjem efter en aften i selskab med bandet og alle de mange hits fra MLTRs lange karriere.

På gensyn i 20’erne!

Varighed: Ca. 2 timer med pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Michael Learns to Rock
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede