Glæd dig til at blive tacklet gennem de heftigste historier både på og udenfor fodboldbanen, når Nicklas Bendtner gæster Musikhuset sammen med forfatter Rune Skyum. Det er hudløs talk med nye sandheder på bordet.

Da Nicklas Bendtner i november 2019 skød sin selvbiografi af sted, skabte det overskrifter kloden rundt. Hjemme i Danmark blev Begge sider ikke bare en af årtiets mest omtalte bestsellere. Den blev også hyldet for at gå selvkritisk, brancheafslørende og underholdende til værks.

Siden hen er fodboldspillerens historie blevet solgt til udgivelse på en lang række sprog, og i England – fodboldens moderland – har aviserne allerede måttet bøje sig for Lord Bendtner. Both Sides er blandt andet blevet kaldt “brilliant”, “åbenhjertig”, “fremragende”, “suveræn" og “fængslende” i den britiske presse.

Svær kærlighed, lette penge og nye afsløringer

Snart fortsætter Bendtner, hvor biografien slipper: Han drager på en actionpakket og bundærlig talk-tour med forfatter Rune Skyum-Nielsen og lægger vejen forbi Musikhuset. Her vil makkerparret tackle igennem på de heftigste historier fra fortiden – og åbne døren til en række hidtil ufortalte historier fra et tumultarisk fodboldliv i konstant bevægelse.

Glæd dig til at høre, når det korte FCK-ophold kommer under kærlig behandling. Det samme gør det forpurrede Kina-eventyr og den lurende tomhed – alle spilleres skræk – når fodbolden stopper med at trille. Men det skal også handle om de gyldne øjeblikke som topangriber. Om svær kærlighed og lette penge, om familie, overmod, troskab, nationalfølelse, rivalisering, falske mennesker og rigtige venner. Om gamle regnskaber og nye kapitler.

Sandheder og røverhistorier

Undervejs kigger en hemmelig gæst (eller to!) forbi, ligesom publikum kan stille spørgsmål til hovedpersonen.

"Der er så meget, som jeg aldrig har fået sagt højt. Sandheder og røverhistorier, som jeg gerne vil dele i de rigtige rammer. Det kan jeg med Rune, fordi vi stoler på hinanden."

Nicklas Bendtner

Hovedpersonen garanterer at være fit for fight, når talk-touren bringer duoen forbi Musikhuset Aarhus.

"Vi kommer til at forberede os, som man gør til de største kampe. Jeg ved jo, hvordan det er at føle sig snydt, så det skal vi ikke nyde noget af. Folk skal have valuta for pengene. Det skal være en aften, som ikke lige bliver glemt."

Nicklas Bendtner
Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede