Punkpop-ikon indtager Musikhuset med ekstravagant show.

Den canadiske stjerne Peaches indtager Musikhuset og sætter gang i Festugen med en koncert og et show ud over det sædvanlige.

Showet har netop haft verdenspremiere på International Summer Festival Kampnagel i Hamborg, hvor anmelderne roser showet til skyerne:

"Peaches, currently probably the only serious heir to the throne of Madonna, gives the orgy version of a Beyonce concert in Hamburg"

Süddeutsche Zeitung

Peaches står bag en lang række hits, der har fået massiv airplay i radioerne, og som er blevet brugt som soundtrack i kendte TV-serier og reklamer: Fuck the Pain Away (Lost in Translation, South Park, The Handmaid’s tale), Boys Wanna be Her (Whip it, Orphan Black, Cover girl), Operate (Mean girls) og Dick in the Air (SKAM).

Med sin musik har musik har det radikal-feministiske punk/pop ikon fået tusinder af mennesker til at danse rundt om på verdens klubber og har tilegnet sig plads i genrer, der traditionelt set har været mandligt domineret - blandt andet rock, punk, heavy metal og rap.

Overdådigt show med noget på hjerte

Med sit helt nye show There’s Only One Peach With the Hole in the Middle, har Peaches skabt et futuristisk sceneshow, hvor hun inviterer knap 40 musikere og performere med på scenen. Gæsterne tæller blandt andet de Berlin-baserede lyd- og bevægelseskunstnere Hyenaz og den London-baserede højtflyvende trapezkunstner Empress Stah.

Vil du opleve showet HELT tæt på med ståpladser i orkestergraven, finder du billetterne her: Ståpladser forrest til Peaches' show.

Peaches er inspireret af 1970’ernes varieté-shows og deres store LGBTQ-personligheder som Bette Midler og Liza Minelli. Med kostumer af den avantgarde hår- og modedesigner Charlie Le Mindu, leverer Peaches sin udgave af fortidens, nutidens og fremtidens queer-feminisme på scenen.

Det siger fansene om Peaches:

Medvirkende

  • Koncept, instruktion, musik, vokal og udtryk: Peaches
  • Kostumer: Charlie le Mindu
  • Scene & Lys: House of North
  • Musikalsk instruktion: Tif Lamson
  • Optrædende: Empress Stah, Hyenaz & mange flere
  • Dans: Nola Kinfolk
  • Sceneledelse: Dana Tucker
  • Livemusik: N.N.

Produceret af: International Summer Festival Kampnagel (Hamborg) i co-produktion med South Bank Centre London, Volkbühne Berlin og Musikhuset Aarhus

Sponsoreret af: Kulturstiftung des Bundes i forbindelse med ”20 Years of Peaches” i samarbejde med Kunstverein i Hamborg og støttet af Statens Kunstfond

Foto af: Magda Wosinska - The Wild Magazine

Aarhus Festuge 2019

Peaches er en del af et fantastisk Festuge-program i Musikhuset. Vi har noget for enhver smag. Der er både klassisk, comedy, dans og rytmiske koncerter. 

Klik her for at få et overblik over programmet. 

Praktisk information

Anbefalet alder: 15 år +

Indholdsadvarsel: Showet involverer nøgenhed og sprog, der kan opfattes som stødende og af seksuel karakter.

OBS: Vær opmærksom på, at pladserne i orkestergraven er ståpladser.

Varighed: 1 time og 20 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede