Sanne Salomonsen poster
Sanne Salomonsen poster

Sanne & The Antonelli Orchestra

Det bliver en aften ned ad memory lane og genhør med Sanne Salomonsens ikoniske debutalbum Sanne fra 1989 - men i nutidig indpakning.

Sanne indeholder alle de store hits som Kærligheden kalder, Hvis du forstod og Sæt fri. Albummet gik som den første danske plade nogensinde nummer ét i Sverige og solgte mere end en halv million eksemplarer i Skandinavien. Albummet blev årets mest solgte danske rockalbum og udkom året efter i en engelsk version med titlen Love Is Gonna Call.

Hør hele albummet live fra start til slut samt en række andre hits fra Sannes enorme bagkatalog.

The Antonelli Orchestra

Sanne Salomonsen har gennem årtier været en institution i dansk rock og dannet grobund for en generation af håbefulde sangere rundt om i landet. Denne aften får hun fornem support af vennen kapelmester Claes Antonsen og hans populære The Antonelli Orchestra, kendt fra Toppen af poppen og Vild med dans. Selv siger hun:

Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit største album igen fra start til slut og i den samme ånd, det blev indspillet, sammen med min ven Claes Antonsen og hans skønne band, The Antonelli Orchestra. Jeg er sikker på at det bliver specielt.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Sanne Salomonsen
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede