Oplev en af Danmarks absolutte jazzdronninger i Musikhuset. 

Lad dig forføre af jazzens swingende toner og den smukkeste fløjlsbløde stemme, når Musikhuset byder indenfor til en unik aften i selskab med Sinne Eeg Group.

Denne aften kan publikum nemlig opleve intet mindre end fire tidligere Ben Webster Prisvindere på samme scene, og så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre. Sinne Eeg Group består af Sinne Eeg, sang, Jacob Christoffersen, piano, Lennart Ginman, bas, Rasmus Kihlberg, trommer.

Flotte anmeldelser

Til koncerten bliver der blandt andet spillet sange fra Sinne Eegs seneste albums We’ve Just Begun, som blev indspillet med DR Big Band og udgivet i november 2019. I videoen herunder, fra DR Koncertsalen, kan du høre Sinne Eeg fremføre titelnummeret på albummet sammen med DR Big Band.

Albummet indeholder fem helt nykomponerede sange fra Sinnes hånd og har blandt andet modtaget fire stjerner fra GAFFAs anmelder Ivan Rod, der kalder hende for en af Danmarks pt. bedste jazzsangerinder.

* * * *
"Hun er stilsikker, synger med en udpræget stamina, en sanselig sensitivitet og en helt grundlæggende styrke."

Ivan Rod, GAFFA

Har modtaget et hav af priser

Sinne Eeg modtog i oktober 2016 Dronning Ingrids Hæderslegat – den sidste i en perlerække af flotte hædersbevisninger, der blandt andet tæller Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, fire Danish Music Awards, den prestigefyldte, franske jazzpris Palmares fra L’Academie Du Jazz samt Holstebro Kommunes Musikpris.

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som blandt andet kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre. Så glæd dig til en sublim aften, hvor musikken swinger og løfter stemningen helt op under loftet.

Vi passer godt på dig

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede