Den danske og internationale jazzstjerne Sinne Eeg kommer til Musikhuset.

Lad dig betage af Sinne Eeg, når hun samler sin stjernebesatte Sinne Eeg Group i Rytmisk sal. Alle fire på scenen har modtaget Ben Webster Prisen. Det er med andre ord jazz i verdensklasse, når Sinne Eeg, med Morten Lund på trommer, Jacob Christoffersen på klaver og Lennart Ginmann på bas, går på scenen i Musikhuset.

Med sikker intonation, stærk rytmisk sans og en charmerende sceneoptræden betager Sinne Eeg publikum i det meste af verden. Hun er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men synger også mange af sine egne kompositioner, hvor et tydeligt islæt af skandinavisk melankoli kommer til udtryk.

Sinne Eeg har udgivet 9 albums i eget navn. De fire af dem blev belønnet med en Danish Music Award for Årets Bedste Jazz Vocal Udgivelse. Selv om anmelderne gennem tiden har rost hendes indspilninger til skyerne, har Sinne Eeg ry for at være endnu bedre live. Hun har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen, hvilket man til overflod vil opleve i både fraseringer og overlegne scat-improvisioner.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede