Glæd dig til at høre forrygende Tina Dickow synge spritnye danske sange, når hun giver koncert i Musikhusets Store sal.

Med legendariske hits som Someone You Love, Count To Ten og Sacre Coeur har den aarhusianskfødte sanger Tina Dickow for længst slået sit navn fast som en af Danmarks absolut bedste kunstnere.

Når Tina Dickow drager på Danmarks-turné i efteråret 2022 og i den forbindelse lægger vejen forbi Musikhuset, bliver publikum de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.

Stjerneregn til nyt album

Tina Dickow udgav i april sit første dansksprogede album, der bærer titlen Bitte Små Ryk. Albummet, der er det tiende i rækken af udgivelser, har vakt begejstring blandt anmelderne.

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

Tina Dickows første dansksprogede album er en milepæl i karrieren.

Politiken
★★★★

"Tina Dickow er i vokal storform og leveringsdygtig i en håndfuld magnetiske melodier."

Jyllands-Posten
★★★★

"Tina Dickow rykker lidt tættere på, når det pludselig er på dansk."

GAFFA
★★★★

»Lille bittelille Små Ryk« er lyden af en Tina Dickow, der bremser op og mærker efter, hvad der betyder noget her i livet.

Berlingske

Det bliver magisk

Om albummet og turneen siger Tina Dickow:

"Jeg tror alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu."

"Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér".

Lyt til Bitte Små Ryk og glæd dig til en koncert, der går lige i hjertet.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede