Stjernehold hylder legendariske forbilleder

Caroline Henderson har igen samlet sit stjernespækkede hold af fantastiske sorte stemmer til en storslået hyldestkoncert i Musikhuset. Glæd dig når hun sammen med Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold fejrer de sorte kvindelige solister, komponister og musikere og ikke mindst deres banebrydende musik, der har været en vigtig del af de seneste 80 års musikhistorie.

★★★★★

"Både sammen og hver for sig har sangerinderne vitterligt noget at byde på i form af charme og kunstnerisk pondus"

GAFFA

Fortolker legenderne

Under titlen Black Voices – A Tribute fortolker de fem stærke sangerinder legender som Billie Holiday, Aretha Franklin, Beyonce, Nina Simone, Erykah Badu, Betty Davis, TLC, Neneh Cherry, Dinah Washington, Sade, Diana Ross, Rihanna, Lauryn Hill, Grace Jones, Tina Turner, Natasja og mange flere.

"Vi har sammensat en koncert, hvor vi hylder de sorte kvinder, der har sat deres umiskendelige aftryk i vores kulturhistorie, og som den dag i dag har en enorm indflydelse på vores kollektive musikforståelse og musikarv"

Caroline Henderson

Aktuel og populær koncert

Billetterne til Black Voices i 2021 blev revet væk, og koncerten vakte stor begejstring både blandt publikum og artister.

"Jeg var overvældet over den enorme opbakning og kærlighed, der kom fra så mange skønne mennesker i alle aldre, størrelser, etniciteter og livsvilkår. Det, der virkede som en fuldkommen umulighed for nogle år siden, blev modtaget med åbne arme og et ønske om mere. Det, som virkede som et ’once in a lifetime event’, har nu vokset sig stærkere og mere aktuelt end nogensinde"

Caroline Henderson

Se billeder fra den seneste koncert i Musikhuset:

IMG 9959
IMG 0228
IMG 9851
IMG 0030
IMG 9336
IMG 9445

Nåede du ikke koncerten dengang eller trænger du til endnu en aften med fuld musikalsk power, får du nu chancen. Black Voices er tilbage!

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede