Black Voices poster
Black Voices poster

Stjernehold hylder legendariske forbilleder

Caroline Henderson har igen samlet sit stjernespækkede hold af fantastiske sorte stemmer til en storslået hyldestkoncert i Musikhuset. Glæd dig når hun sammen med Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold fejrer de sorte kvindelige solister, komponister og musikere og ikke mindst deres banebrydende musik, der har været en vigtig del af de seneste 80 års musikhistorie.

Under titlen Black Voices – A Tribute fortolker de fem stærke sangerinder legender som Billie Holiday, Aretha Franklin, Beyonce, Nina Simone, Erykah Badu, Betty Davis, TLC, Neneh Cherry, Dinah Washington, Sade, Diana Ross, Rihanna, Lauryn Hill, Grace Jones, Tina Turner, Natasja og mange flere.

’Vi har sammensat en koncert, hvor vi hylder de sorte kvinder, der har sat deres umiskendelige aftryk i vores kulturhistorie, og som den dag i dag har en enorm indflydelse på vores kollektive musikforståelse og musikarv. Vi hører deres sange. Vi forstår deres historier. Vi spejler os i deres kampe. Vi bliver begejstrede af deres iderigdom. Vi ser os selv i deres fortællinger. Vi skriver nye kapitler. Dem vil vi hylde!,’ siger Caroline Henderson. 

Billetterne til Black Voices koncerten blev i 2021 revet væk af et begejstret publikum. Nåede du ikke koncerten dengang, får du nu endelig chancen.

★★★★★

Både sammen og hver for sig har sangerinderne vitterligt noget at byde på i form af charme og kunstnerisk pondus

GAFFA
Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Black Voices
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede