Burhan G poster
Burhan G poster

 

Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester inviterer til juleshow i Musikhuset.

Traditionen tro, bringer Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester deres populære og fortryllende juleshow til Musikhuset. Tag familien med til en musikalsk aften i Store sal, hvor der er lagt i kakkelovnen til skøn musik, julestemning og masser af nærvær. 

Burhan G lader julefreden sænke sig i dygtigt samspil med det 30 personer store Danmarks Underholdningsorkester. Du kan foruden julekalendersangen Tinka kan glæde dig til flere af sangene fra det platin-sælgende julealbum Et Barn Af Jul, der er identisk med lyden af jul i mange danske hjem.

Foruden Burhans egne julesange kan man glæde sig til sælsomme fortolkninger af klassiske julehymner som Glade Jul, Der Er Noget i Luften og Nu Er Det Jul – den nu over 30 år gamle temasang fra Nissebanden i Grønland, som Burhan har et særligt nært forhold til.

”Da jeg var dreng, sad jeg klinet til skærmen, aften efter aften, og håbede på at Nissebanden klarede den. Nu, som voksen, forstår jeg, hvordan musikken og julens særlige stemning påvirkede mig dengang. Nu Er Det Jul er en af mange melodier, som jeg aldrig har kunne lægge fra mig. Den formår at bevæge sig fra det glade og uskyldige over i en eventyrlig melankoli. Den stemning genskaber vi til Juleshowet sammen med Danmarks Underholdningsorkester!”

Glæd dig til at komme i julestemning i forrygende godt selskab med Burhan G. og Danmarks Underholdningsorkester.

Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester er hyppig gæst i Musikhuset, hvor de flere gange har betaget publikum med unikke samarbejder med de største danske navne. Carpark North, tv-2 og Poul Krebs for blot at nævne nogle få. I år tilsætter de symfoniske toner til Mew, Queen Machine og altså denne aften til Burhan G's fortryllende juleunivers.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Burhan G
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede