Queen Machine & Danmarks Underholdningsorkester poster
Queen Machine & Danmarks Underholdningsorkester poster

Ikonisk stadionrock i nye symfoniske versioner.

Enorme kræfter er på spil når musikalske værker som The Show Must Go On, Bohemian Rhapsody og We Are The Champions bliver taget under kærlig behandling og fortolkning af Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester.

I en enestående og medrivende koncertoplevelse bygger Europas bedste hyldest til Queen symfonisk bro mellem de udødelige rockhits og Underholdningsorkestrets smukke harmonier og klange.

Queen Machine er en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers – fra de storladne megahits over de følelsesladede ballader. Bandet har i mere end et årti begejstret publikum såvel i Musikhuset som i resten af landet og udlandet med et kompromisløst Queen show med en imponerende produktion samt et autentisk og dedikeret sceneshow.

I 2024 hæver Queen Machine showet til et nyt niveau, når de sammen med Danmarks Underholdningsorkester kombinerer den ikoniske stadionrock med den symfoniske musiks storhed.

Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester er hyppig gæst i Musikhuset, hvor de flere gange har betaget publikum med unikke samarbejder med de største danske navne. Carpark North, tv-2 og Poul Krebs for blot at nævne nogle få. I år tilsætter de symfoniske toner til MewBurhan G og altså denne aften til Queen Machines storladne musikunivers.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Queen Machine & Danmarks Underholdningsorkester
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede