Malte Ebert poster
Malte Ebert poster

Malte Ebert og gennemsnitsdanskeren

I sit nye show blander Malte Ebert igen sine kæmpetalenter for skuespil, musik og gode historier – og denne gang er det os alle sammen, der kommer under luppen i showet Gennemsnitsdansker.

Kærlighed og hug

Og hvorfor retter Malte så lyset lige netop på den almindelige dansker? Det startede på touren sidste år, hvor entertaineren blev mødt af stor kærlighed ude i landet, men fik hug af kultureliten. For var han overhovedet seriøs eller bare en gøgler?

Det gav Malte Ebert noget at tænke over. For hvem er vi egentlig som mennesker? Hvilke kasser stræber vi efter at passe ind i? Og hvorfor? Og måske er det mest interessante menneske netop gennemsnitsdanskeren? Det har har han tænkt sig at finde ud af i et show, der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser.

Om Malte Ebert 

Malte Ebert er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans med selvironi og sans for det storslåede. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016. I 2021 medvirkede han i Toppen af Poppen og udgav sin første dansksprogede single i eget navn samt genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet Helt Sikker.

I 2022 udgav han Hvor Blev Du Af?, som han spillede til børnenes MGP, Kun Med Dig der var en del af programserien Min Sang Til Danmark, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen Kalde Dem For Du? og titelsangen til årets julekalender Julehjertets Hemmelighed. Malte spillede udsolgte koncerter i hele landet og sluttede året af med at udgive den smukke ballade Måske Til Næste År til DR1s show Året Der Gik 2022.

Triumferne fortsatte i 2023 med touren Mellem Himmel og Jord. På DR P3 udkom fire afsnit af den populære podcast Hvem er Malte Ebert? Singlen Hader Det peakede på airplay listen som #17. Senest har Malte udgivet Mindst Ondt i en stærk duet med Svea S. 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Malte Ebert
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede