Kom til Det Store Malte Ebert Show i Rytmisk sal

Oplev et show fra "Maltes lejlighed", hvor nogle af popsnedkerens sindssyge venner kommer på visit. Scenen er i bogstaveligste forstand sat i en humoristisk metatone, og publikum kan godt glæde sig, for GAFFAs anmelder var begejstret, da han oplevede Malte Ebert i Svendborg i sommer.

★★★★

"Et nyt og interessant koncertformat, der fra første færd sender publikum ud mod en underholdende rejse med Malte Eberts fantastiske vokal som omdrejningspunkt."

Adam Bouttai, GAFFA

Publikum kan se frem til en fantastisk aften med et unikt og anderledes koncertformat, der giver mindelser både til comedy shows, sitcoms og talkshows. Malte Eberts unikke og afslappede koncertform er forfriskende, uden at virke påtaget og fortænkt. Her er der plads til dansk feminisme, fodboldkultur, glimmer og guld, kærlighed og storhedsvanvid. 

Gå ikke glip af nogle af 10’ernes allerstørste hits, en af landets stærkeste pop-vokaler, landets måske bedste og mest sindssyge musikalske venner, og et hylende morsomt koncept er delelementerne i dette ultra-underholdende og store Malte Ebert show. 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede