Signe Svendsen & Who Killed Bambi poster
Signe Svendsen & Who Killed Bambi poster

Signe Svendsen med strygerensemble

Oplev Signe Svendsens blå-tonede tekstunivers og vokale overskud i perfekt passende samspil med Who Killed Bambi's eksperimenterende og musikalsk nysgerrige tilgang til musikken. Få en forsmag og hør nyeste udgivelse og liveversion af Signe Svendsens Det Forlyder med WKB her:

Samarbejdet mellem Signe Svendsen og strygerensemblet Who Killed Bambi blev indledt i december 2023, med en stort anlagt koncert i DR Koncerthuset. Koncerten udløste en 5-stjernet anmeldelse og manifesterede et særligt og smukt match. Nu kan du glæde dig til at opleve det smukke samarbejde når det rammer Musikhuset.

Who Killed Bambi tilføjer intensitet og drama til sangene, men kommer også med en følsomhed fra den klassiske verden, der er helt unik. Der er noget larger-than-life over at stå med mine faste musikere og en strygerkvartet på én gang. Det er en drøm for mig og jeg glæder mig meget til at dele den her koncert med publikum, fortæller Signe Svendsen.

Med sit seneste album Hvem Vil Ikke Elskes Igen har Signe Svendsen endnu engang markeret sig som en særegen sangskriver på den danske scene. Hun dykker ned i kærlighedens vildveje med autenticitet og en evne til at gøre det sårbare og ensomme til noget, vi kan være fælles om. På scenen er hun en sikker entertainer, der spidder vores fælles virkelighed - hvor alvorlig eller komisk den end er i hverdagens og tilværelsens trakasserier.

Who Killed Bambi

Who Killed Bambi har en særlig stjerne i Musikhuset. De seneste år har sekstetten spillet koncerter, hvor de har inviteret danske solister ind i deres vidunderlige strygerunivers. Her smelter alt fra popbaskere, radioballader til rockbrag sammen med det aarhusianske strygerensembles lyd og virtuositet. Det er tidligere blevet til mindeværdige koncerter med blandt andre Katinka, Kira Skov, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh, Bjørn Fjæstad, Sebastian Wolff fra Kellermensch, Lydmor, Ginne Marker og Fallulah. Se liveoptagelser fra Musikhuset her

Netop nu har vi Signe Svendsen, Brimheim og Jenny Wilson med Who Killed Bambi på programmet.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede