En af Danmarks dygtigste sangskrivere indtager Musikhuset med helt nye sange. 

Søren Huss er en af Danmarks bedste og mest indfølte sangskrivere. Han er højaktuel med sit femte dansksprogede studiealbum under eget navn, der har fået titlen Vi fik mere end vi kom for. Da Søren Huss ændrede sin sangskrivning fra engelsksproget til dansk, opstod der en helt unik lyd og et stærkt personligt nærvær, som publikum i den grad har taget til sig. Om det første singleudspil Trykkammer fra det kommende album, siger Søren Huss selv:

Trykkammer er en kærlighedserklæring på kanten af afgrunden. Det er den mørkeste sang på min plade og roterer om følelsen af, ikke at kunne finde et svar på, hvorfor du befinder dig en armslængde væk fra et mennesker, du elsker...

Lyt til hele Søren Huss' nye album Vi Fik Mere, End Vi Kom For.

Live performer med unikt nærvær

Der er garanti for en intens musikalsk liveoplevelse, når Søren Huss spiller de spritnye sange fra albummet Vi fik mere end vi kom for live i Musikhusets Store sal - bakket op af sit suverænt velspillende band.

Her kan du opleve eller genopleve det bevægende nummer Stoledans fra Søren Huss' nye album, der blev spillet live for første gang til hans seneste koncert i Musikhuset. Her gjorde Søren Huss endelig comeback på musikscenen efter en svær tid og to år udenfor rampelyset.

Line up

Lars Skjærbæk, guitar
Morten Jørgensen,bas
Jesper Elnegaard,trommer
Christian Balvig, keys

Slut aftenen af med gratis Afterlive 

Efter koncerten med Søren Huss kan du høre indiepop med bandet N.P. York & The Fools. Trioen spiller N. P. Yorks egne sprøde sange om kærligheden og mørket.

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut.

Afterlive: N. P. York & The Fools

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede