Træd ind i Danmarks største biografsal, når det afgørende slag om menneskenes overlevelse bliver udkæmpet med livemusik af Aarhus Symfoniorkester

Glæd dig til en storslået film- og musikoplevelse, når det episke filmeventyr Ringenes Herre - Kongen vender tilbage spiller på det store lærred, og Aarhus Symfoniorkester leverer Howard Shores prisvindende og episke soundtrack live på scenen.

Mærk suset fra Ringenes Herre live i denne video fra tidligere shows i Musikhuset:

Aarhus Symfoniorkester og stort kor

Det bliver alle gode gange tre, når Musikhusets Store sal igen forvandler sig til Danmarks største biografsal. Med danske Viggo Mortensen i hovedrollen bliver salen bestormet af hobitter, orkere, elvere og troldmænd. Det altafgørende slag skal udkæmpes, når den sidste film i den legendariske filmtrilogi Ringenes Herre spiller på det store lærred i Store sal. Aarhus Symfoniorkester leverer den prisvindende musik live fra scenen i selskab med et stort, brusende kor.

Se Store sal forvandle sig til Danmarks største biografsal:

Prisvindende filmeventyr

Ringenes Herre - Kongen vender tilbage er stemt ind som den syvende bedste film nogensinde på det store filmwebsite IMDB. Den vandt intet mindre end 11 Oscar-statuetter, hvilket er rekord sammen med Ben-Hur og Titanic. To af priserne gik til Howard Shore for musikken, som du altså kan høre for fuld udblæsning i Musikhusets største sal, mens filmen vises på det store lærred.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede