Melankolsk skandinavisk jazz møder svensk folkemusik og mystik

En klokkeklar stemme med en intensitet, så der løber en behagelig og iskold svensk elv ned af ryggen på publikum. Sammen med sin kvartet tager Iris Bergcrantz afsæt i 60'er-inspireret jazzmusik, som kombineres med lyden af den svenske folkemusiktradition.

Iris Bergcrantz forener alt det bedste fra den svenske musiktradition. Smuk melankolsk skandinavisk jazz med en snert af folkemusik og mystik. Med en sangstemme, som man kun kan elske, lægger hun sig i smørhullet mellem nutidens sangerinder, som Melissa Horn og Lisa Ekdahl, og de ikoniske verdensstjerner Monica Zetterlund og Sylvia Vrethammar.

Bergcrantz var nomineret til en Danish Music Award i 2020 for albummet Young Dreams og er i 2022 aktuel med et nyt album: Trasighet och Franser.

Glæd dig til en skøn aften i Lille sal.

Musikhusets jazzklub

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Du får fem koncerter fordelt over fem måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fem koncerter. Det betyder, at du som medlem får en koncert gratis.

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Iris Bergcrantz Quartet with Strings
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede