Nina Rask poster
Nina Rask poster

Nina Rask kommer med god stemning

Inde i Nina Rask lever et dramatisk mindreværd og et opskruet storhedsvanvid side om side som to ulve, der hyler om kap. I lang tid har det fucket med Ninas strategi om at være ovenpå og overskudsagtig. Men i showet God stemning, er Nina klar til at prøve noget nyt og vil for første gang slippe mindreværdet og vanviddet løs og møde verden mindre fattet, mere rå.

Nina debuterede med sit første show Nina er sjov på Det Kongelige Teater i 2023 og er nu klar til at indtage Musikhuset med God stemning. Showet er en personlig beretning om at være dobbeltmoralsk, at have dødsangst i Netto og tro, at de biseksuelle kommer til at redde verden. Som den multikunstner Nina er, kan man forvente, at det nye show indeholder klassisk stand-up og heftig flirt med teater, musik og parodier.

Nina Rask - en øjeblikkelig succes

25-årige Nina Rask er komiker, skuespiller og vært. Hun er færdiguddannet fra DR’s talenthold i 2021 og især kendt for sine beretninger og observationer af tidens tendenser. Nina slog igennem med satire-sketches på DR P3 og har siden blandt andet medvirket i serierne Sex og Too Sune samt beværtet podcast-serierne Hvor regnbuen ender og Funny Guy. I 2022 lavede hun Eurowomans mest omtalte forside, vandt Årets LGBT-person ved Rainbow Awards, var nomineret til Årets Talent ved Zulu Comedy og har i 2023 blandt andet spillet med i Ole Bornedals Nattevagten 2, DRs Carmen Curlers, teaterstykket Grubleren og været vært på Tv2 ECHO prisen 2023.

I 2024 kan du blandt andet opleve Nina i Orkestret på DR, Dark Horse på Tv2, i teaterstykket Min mor siger  og hendes helt eget show God stemning i Musikhuset.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Nina Rask
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede