Enestående britisk vokalgruppe fylder Symfonisk sal med skønsang

Musikhuset får igen besøg af den britiske vokalgruppe The King’s Singers, der har sunget og charmeret sig ind i hjerterne hos publikum verden over.

The King’s Singers består af seks velsyngende mænd, der sammen leverer flotte harmonier og musikalsk diversitet. I marts indtager de Symfonisk Sal med en enestående koncert.

Til dele af koncerten inviterer The King’s Singers hele to århusianske kor med på scenen, når de byder velkommen til Akademisk Kor Aarhus og Aarhus U. Begge kor er ledet af kordirigent Jonas Rasmussen, der er uddannet fra University of Cambridge i England og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hvem er The King’s Singers?

The King’s Singers blev grundlagt helt tilbage i 1968, hvor seks studenter fra det engelske King’s College Cambridge gik sammen for at synge. Det betyder at gruppen kunne fejre 50-års jubilæum sidste år, og selvom sangerne løbende er blevet skiftet ud med årene, så kan korets lange historie og stærke musikalske fundament stadig mærkes. The King’s Singers har et varieret og bredt repertoire - en mangfoldighed man kan få lov til at opleve til koncerten i Musikhuset, hvor der både vil være klassiske og rytmiske sange.

Gruppen har optrådt på nogle af landets største scener som blandt andet Londons Royal Albert Hall, Operahuset i Sydney og New Yorks Carnegie Hall. To Grammys en Emmy og en plads i Gramophone Magazines Hall of Fame er også på listen over de anerkendelser The King’s Singers har modtaget.

Patrick Dunachie - kontratenor
Edward Button - kontratenor  
Julian Gregory - tenor    
Christopher Bruerton - baryton
Nick Ashby - baryton        
Jonathan Howard -bas

Glæd jer til en imponerende aften i Symfonisk sal.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede