Program Hjemmeside

Store oplevelser i Musikhuset

Musikhuset fylder 40: Jubilæumsprogram skyder festen i gang

Glæder du dig ligesom os til at komme ud og mærke suset til koncerter, shows og forestillinger? Og søger du anbefalinger til, hvad du skal opleve?

I år markerer vi Musikhusets 40-års jubilæum og fejrer livet, kærligheden og fællesskabet med nye store musicals, fed jazz, sublime shows og masser af udvalgte jubilæumsarrangementer.

Vi har netop offentliggjort vores store jubilæumsprogram. På denne side finder du masser af inspiration til spændende oplevelser i Musikhuset Aarhus 2022.

Nyt sæsonprogram med artikler og guides til fede oplevelser

 

Udvalgte højdepunkter til Musikhusets 40-års jubilæum 

Hvert år præsenterer vi over 1.500 arrangementer. Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over nogle af de største oplevelser, anbefaler vi, at du går på opdagelse i Musikhusets højdepunkter. Her har vi samlet nogle af de største oplevelser i 2022. Da vi i år fejrer 40-års jubilæum, har vi planlagt små ekstra overraskelser for dig eller andre heldige gæster til disse særligt udvalgte arrangementer.

Se højdepunkter her

Personlige anbefalinger

Hvilke liveoplevelser drømmer Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj om? Jeppe peger på seks forestillinger og koncerter, som han glæder sig særligt meget til i den kommende sæson. 

Få personlige anbefalinger

Dickows første optræden i Musikhuset

Musikhuset fylder 40 år, og vi er dykket ned i arkivet og har fundet billeder fra den første Tina Dickow koncert i Musikhuset. Vi skal helt tilbage til 1998. Læs med når hun fortæller om denne første optræden. 

Tina Dickow i Musikhuset for første gang 

Fra balletstjerne til skuespiller

Alban Lendorf var solodanser på Den Kongelige Ballet og i gang med en international karriere, da en knæskade satte en stopper for livet som verdensstjerne i New York. Nu byder fremtiden i stedet for på en spirende skuespillerkarriere. I 2022 kan vi møde ham først i Frøken Julie og siden i Susanne Bier og Thomas Helmigs musical Den Skaldede Frisør.

Læs artiklen med Alban Lendorf her

Hvad er du mest til?

Er du til svedige livekoncerter med din favoritsanger? Elsker du operaens dramatiske sus? Savner du at grine helt ned i maven?

Gå på opdagelse i din favoritgenre.

TeaterPop/RockMusicals

ShowsJazzComedy

Gratis Familie/Børn Dans 

ForedragOpera Klassisk

 

Du kan få overblik over alle Musikhusets aktuelle arrangementer og praktiske informationer på vores forside.

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede