Store oplevelser i Musikhuset

Musikhuset bliver fyldt med fede liveoplevelser i 2023 og 2024. Gå på opdagelse i det forrygende program.

Glæder du dig ligesom os til at mærke fællesskabets sus til stærke koncerter, dragende teater og spektakulære shows? Og søger du anbefalinger til, hvad du skal opleve sammen med dem, du holder af?

Dansemus, operaven, teatertosse, poptøs, jazzhoved, legebarn, podcastjunkie, bogorm eller musical-lover? Der er noget for enhver i vores program.

Vi har netop offentliggjort vores fulde sæsonprogram for efteråret 2023 samt en række af de store oplevelser, du kan glæde dig til i 2024. På denne side finder du masser af inspiration til spændende oplevelser i Musikhuset Aarhus.

Se sæsonprogrammet

Udvalgte højdepunkter 

Hvert år præsenterer vi over 1.500 arrangementer på vores 10 scener. Vi har gjort det nemt for dig at få et hurtigt overblik og håndplukket en perlerække af de bedste oplevelser.

Se højdepunkter

Mød hovedrollen fra en af årets store oplevelser. Læs artiklen herunder.

Johan river magtens mure ned

Johan Olsen fra Magtens Korridorer spiller hovedrollen i den nye teateropsætning af Pink Floyds album The Wall. Et album, der har betydet så meget for Johan, at han ikke kunne sige nej til rollen. Det er første gang nogensinde, at det legendariske album bliver sat op som musikteater.

Mød Johan i interviewet her

Hvad glæder den kunstneriske chef sig særligt til?

Jeppe Uggerhøj er kunstnerisk chef i Musikhuset. Det er altså ham, som har ansvaret for, hvad der er på programmet. Vi har spurgt ham om, hvad han selv glæder sig allermest til at opleve.

Læs mere

Hvad er du mest til?

Er du til svedige livekoncerter med din favoritsanger? Elsker du operaens dramatiske sus? Savner du at grine helt ned i maven?

Gå på opdagelse i din favoritgenre.

Teater 

Pop/Rock 

Musicals

Shows

Jazz

Comedy

Gratis

Familie/Børn 

Dans

Foredrag  

 Opera   

Klassisk

Hit med fællessangen

Fællessang samler os i unikke og værdifulde fællesskaber. I Musikhuset kan du blive en del af Aarhus' nye superkor og synge med på nye, sprøde pophits. Vi garanterer, du kommer i godt humør.

Læs mere

Du kan få overblik over alle Musikhusets aktuelle arrangementer i vores kalender

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede