Store oplevelser i Musikhuset

Musikhuset bliver fyldt med fede liveoplevelser i 2023. Gå på opdagelse i det forrygende program.

Glæder du dig ligesom os til at komme ud og mærke fællesskabets sus til koncerter, teater og shows? Og søger du anbefalinger til, hvad du skal opleve sammen med dem, du holder af?

Dansemus, operaven, teatertosse, poptøs, jazzhoved, legebarn, podcastjunkie, bogorm eller musical-lover? Der er noget for enhver i vores nye program.

Vi har netop offentliggjort vores sæsonprogram for 2023. På denne side finder du masser af inspiration til spændende oplevelser i Musikhuset Aarhus.

Udvalgte højdepunkter fra Musikhusets nye program 

Hvert år præsenterer vi over 1.500 arrangementer på vores 10 scener. Vi har gjort det nemt for dig at få et hurtigt overblik og håndplukket en perlerække af de bedste oplevelser.

Se højdepunkter

Bladr i sæsonprogrammet

Vi har mødt hovedrollerne fra to af årets store oplevelser. Læs artiklerne herunder.

Johan river magtens mure ned

Johan Olsen fra Magtens Korridorer spiller hovedrollen i den nye teateropsætning af Pink Floyds album The Wall. Et album, der har betydet så meget for Johan, at han ikke kunne sige nej til rollen. Det er første gang nogensinde, at det legendariske album bliver sat op som musikteater.

Mød Johan i interviewet her

Hair musical om kærlighed og tolerance

I den nye opsætning af Hair, deler de to søstre Andrea og Saba Lykke Oehlenschlæger en af hovedrollerne. Musicalstjernen Andrea er nemlig gravid og kan ikke gennemføre hele showperioden. Heldigvis er hendes enæggede tvilling Saba klar på at tage over til trods for, at hun aldrig har stået på scenen før. Vi har taget en snak med Saba om hendes nye status som musicalskuespiller.

Mød Saba i interviewet her 

Hvad er du mest til?

Er du til svedige livekoncerter med din favoritsanger? Elsker du operaens dramatiske sus? Savner du at grine helt ned i maven?

Gå på opdagelse i din favoritgenre.

Teater 

Pop/Rock 

Musicals

Shows

Jazz

Comedy

Gratis

Familie/Børn 

Dans

Foredrag  

 Opera   

Klassisk

Hit med fællessangen

Fællessangen spreder sig og samler os i unikke og værdifulde fællesskaber. I Musikhuset kan du både synge med på klassikerne fra den blå og nye, sprøde pophits. 

Læs mere

Tosca iscenesættes af verdensstjernen José Cura

Den argentinske operastjerne José Cura har sunget i Tosca mere end 250 gange. Til august træder han ned fra scenen for at iscenesætte Puccinis mesterværk i Musikhuset. Vi mødte én af verdens største operastjerner på hans første besøg i Aarhus

Læs artikel

Rør ved tonerne

Aarhus Symfoniorkester opfører Vi bygger en Mozart-opera sammen med instruktør Freja Friberg Lyme.

Læs artikel

Du kan få overblik over alle Musikhusets aktuelle arrangementer i vores kalender

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede