Aarhus Jazz Orchestra 1920 1980
08/04-2021

Aarhus Jazz Orchestra rykker ind i Musikhuset

Jazzelskere og nysgerrige gæster kan glæde sig til endnu flere fede liveoplevelser i Musikhusets sale.

Musikhuset Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra indgår et nyt samarbejde, der skal bringe jazz i alle afskygninger ud til endnu flere aarhusianere og gæster i byen. 

”Vi er enormt glade for at udbygge vores gode samarbejde med byens suveræne jazzorkester. Vi brænder for at udbrede jazzmusikken og glæder os over, at endnu flere af vores gæster får mulighed for at møde musikken live i de bedste rammer. Jazzorkestret er dygtige, kreative og gode til at lave spændende samarbejder, som sikrer, at jazzen følger med udviklingen og er aktuel for et bredt publikum” siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Internationale stjerner og verdenskendt hjerneforsker

Musikhuset har de seneste fem år samarbejdet med Aarhus Jazz Orchestra om gallaåbningen af Aarhus Jazz Festival. Her har orkestret sammen med internationale stjerner skudt jazzfesten i gang i Musikhuset. Nu udvider de to aarhusianske kulturaktører samarbejdet, der danner grundlag for en masse fede koncertaktiviteter. Den nye aftale betyder, at Musikhusets gæster i år kan glæde sig til at opleve Aarhus Jazz Orchestra i selskab med internationale stjerner, lokale stjerneskud og en lokal, verdenskendt hjerneforsker.

”Aarhus Jazz Orchestra har altid været glade for at besøge Musikhuset, ikke mindst på grund af de fantastiske faciliteter og dygtige medarbejdere. Nu udvider vi samarbejdet, og vi ser frem til at skabe masser af store musikalske oplevelser for et mangfoldigt publikum i alle aldre. Aarhus Jazz Orchestra har en vision om at være en åben og samarbejdende kulturinstitution, og et samarbejde med Aarhus’ førende koncerthus er derfor helt oplagt. Vi ser et stort potentiale, ikke bare i forhold til vores almindelige koncertaktiviteter, men også i forhold til talentudvikling og aktiviteter for børn, unge og ældre,“ siger Anders Ørbæk, der er kunstnerisk leder i Aarhus Jazz Orchestra.

De første fem koncerter er allerede på plads i Musikhusets program for 2021:

Foruden koncerterne vil Aarhus Jazz Orchestra fremover også bruge Musikhuset til prøver og workshops.

Pressebilleder
Størrelse: 1920 x 1980 Filtype: jpg
Download
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede