Alice Cooper Road Press Pictures Copyright Earmusic Credit Jenny Risher Colour (1)
25/10-2023

Alice Cooper til Danmark

Den amerikanske rocklegende giver koncert i Musikhuset Aarhus til sommer.

Den 75 årige rock- og heavy metal-legende Alice Cooper kommer til Aarhus, når han næste sommer indtager Musikhuset med sit imponerende show.

”Det bliver med garanti underholdende, hårdtslående og ekstravagant, når Alice Cooper tager sit band og storslåede rockshow med til Aarhus”, siger Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj.

Publikum kan glæde sig til at høre ny musik og alle de store rockhits i Musikhusets Store sal tirsdag den 11. juni 2024.

3.000 koncerter bag sig

Alice Cooper en kendt som The Godfather of Shock Rock og har været en del af rockscenen i mere end 50 år. Præstesønnen Vincent Furnier debuterede under sit alter ego, Alice Cooper, med albummet Pretties for You i 1969. Han fik sit store gennembrud i 1971 med albummet Love It to Death, der åbnede op for et univers med mareridt, blod og seriemordere. Hans nyeste album Road udkom i august i år. Road er Alice Coopers 29. studiealbum og en hyldest til turnélivet med alt hvad det indebærer af sex, drugs og rock’n’roll.

Senest Alice Cooper gæstede Danmark var i 2022 i K. B. Hallen. Koncerten fik fem stjerner fra GAFFAs anmelder og følgende ord med på vejen: ”Alice Cooper er den type artist, der får et publikum til at føle sig som de eneste ene. Han har bare et enestående prædikanttalent til altid at levere maksimalt med største nærvær – uanset tid – uanset sted. Det er bare så-for-meget og alligevel helt perfekt.

Det officielle billetsalg til koncerten begynder fredag den 27. oktober kl. 10. Modtagere af Musikhusets nyhedsbrev får adgang til presale torsdag den 26. oktober kl. 10.

 

Pressebilleder
Størrelse: 2000 x 2999 Filtype: jpg
Download
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede