1920 1980 FOLKEK~2
07/07-2022

Ane Brun fuldender festival på Musikhusets 40-års fødselsdag

Norske Ane Brun bliver det sidste af hovednavnene til Musikhusets endagsfestival i august. Life is Live Festival markerer Musikhusets 40-års fødselsdag.

Den fænomenale, norske sangskriver Ane Brun fuldender programmet til Life is Live Festival, der fylder alle Musikhusets sale med fed musik.

”Ane Brun er en af Nordens allerdygtigste og mest spændende singer-songwriters. Vi er super glade for, at hun bliver sidste navn til vores fødselsdagsfestival. Det bliver en festlig dag, hvor alle musikelskere får mulighed for opleve virkelig dygtige kunstnere folde sig ud i vores vellydende sale. Vi håber, I har lyst til at kigge forbi og sammen fejre musikken og Musikhusets 40-års fødselsdag,” siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Musikhuset fejrer i 2022 40-års jubilæum. Det bliver fejret året igennem med verdensstjerner, store danske kunstnere, nye gæsteoplevelser og unikke samarbejder. På selve fødselsdagen bliver det fejret med en endagsfestival, hvor du kan opleve en perlerække af spændende kunstnere og nye konstellationer. Under titlen Life is Live Festival summer husets sale med musik lørdag den 27. august.

Danmarks første og Nordens største musikhus

Den 27. august 1982 blev Musikhuset Aarhus indviet som det første musikhus i Danmark og det største i hele Norden. I 2007 blev huset udvidet til at rumme et musikkonservatorium, et børneteater og særlige rammer for symfonisk musik, kammermusik og rytmisk musik. Det har siden dannet skole for opførelsen af danske musikhuse og begejstret danskerne med en perlerække af de største internationale stjerner.

Leonard Cohen, The Beach Boys, Tina Turner, Placido Domingo, Liza Minelli, Crosby, Stills & Nash, Ray Charles, Herbie Hancock, Stan Getz, Daniel Barenboim og Bob Dylan er blot et lille udpluk af store stjerner, som har stået på scenen.

Siden åbningen har Musikhuset været i konstant udvikling, så det nu danner ramme om et overflødighedshorn af fede liveoplevelser for husets op mod en million årlige besøgende. En af dem bliver Life is Live Festival. I anledning af fødselsdagen bliver endda muligt at komme med til 80’er priser. Det kan lade sig gøre takket være en generøs donation fra Salling Fondene.

Billetter til Life is Live Festival koster 128 kroner og kan købes via Musikhusets hjemmeside eller i Musikhusets billetsalg.

Festivalen er en del af Music City Aarhus 2022, der er hele Aarhus’ musikår, dedikeret til at genstarte musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken.

Program

Life is Live Festival, Musikhuset Aarhus, lørdag den 27. august.

Ane Brun
Carl Emil Petersen
Efterklang med Sønderjysk Pigekor
Pernille Rosendahl + Mina Okabe
Coco O.
The William Blakes
Sorten Muld
Faratuben
Soleima & Live Strings
Velvet Volume
Blaue Blume
KH Marie

Udover de 12 hovednavne er der under festivalen musik med spirende talenter på Musikhusets mindre scener og udendørs koncerter på scenen i spejlbassinet foran huset.

Køb billetter

Pressebilleder
Størrelse: 4802 x 3196 Filtype: jpg
Download
Størrelse: 5782 x 3860 Filtype: jpg
Download
Størrelse: 5760 x 3840 Filtype: jpg
Download
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede